وبسایت شخصی محسن مرادی

09120176706 / 021-41256282 داخلی 6
0 دیدگاه تاریخ انتشار: 1401/01/08 نویسنده: محسن مرادی
طراحی سایت روی هاست یا لوکال هاست ؟

لوکال هاست، نامی آشنا برای کاربران حوزه وب است اما خیلی از وبمسترها نحوه کار این سرویس را نمی دانند. ما در این مقاله قصد داریم به بررسی لوکال هاست بپردازیم تا مزایا و معایب آن و همینطور دلیل استفاده از آن را برای شما عزیزان بازگو کنیم.

لوکال هاست چیست ؟

همانطور که اطلاع دارید، جهت راه اندازی یک سایت به 2 آیتم نیازمندیم. مورد اول، هاست و مورد دوم دامنه. هاست فضایی است که می بایست محتوای سایت را داخل آن بارگزاری کنیم تا بتوانیم به وسیله آدرس اینترنتی (دامنه) آن را نمایش دهیم.

جهت اتصال به هاست نیازمند اینترنت هستیم و در صورت قطع بودن آن، امکان اتصال و تغییرات در سایت برایمان ممکن نیست. اما لوکال هاست همانطور که از نامش پیداست، یک هاست محلی روی کامپیوتر یا لپ تاپ است که برای استفاده و اتصال به آن نیاز به اینترنت نداریم. زیرا سرور آن روی سیستممان است و بدون اینترنت نیز میتوان محتویات آن را مشاهده نمود.

لوکال هاست بر خلاف هاست، رایگان است و شامل تمدید ماهانه و سالانه نمی شود. نکته جالب ماجرا اینجاست که میزان فضای لوکال هاست، مانند هاست محدود نیست و تا زمانی که درایور یا هارد شما پر شود، امکان ایجاد و راه اندازی سایت، نامحدود است.

مزایای لوکال هاست نسبت به هاست چیست ؟

لوکال هاست همانطور که گفته شد، رایگان است و میزان فضای آن بسته هارد و درایو شما محدود است و شامل هزینه اضافی جهت فضا و پهنای باند نمی شود.

مورد بعدی آن، عدم نیاز به اینترنت است که این باعث می شود تا طراحان سایت بتوانند در هر نقطه ای بدون اینترنت کار خود را جلو ببرند و از برنامه کاری خود عقب نیفتند. از آنجا که لوکال هاست نیاز به اینترنت ندارد، در نتیجه مشکل افت سرعت نیز ایجاد نمی شود و شما به سادگی می توانید فقط با روشن کردن سیستم خود به آن متصل شوید.

همانطور که اشاره شد، شما با لوکال هاست مشکل سرعت آپلود و دانلود ندارید و چون از طریق پوشه ها فایل هارا جابجا میکنید، در نتیجه می توانید در کمتر از چند دقیقه، چندین گیگابایت فایل را به پوشه های مختلف سایت خود منتقل کنید.

مزایای بعدی استفاده از لوکال هاست، امنیت اطلاعات است. از آنجا که فقط شما به اطلاعات دسترسی ندارید، در نتیجه امکان حذف با خرابی فایل ها نسبت به هاست کاهش می یابد. از این رو براحتی می توان از لوکال هاست جهت اطمینان خاطر خود استفاده کنیم.

شما هرچقدر که بخواهید می توانید تغییرات روی سایت خود ایجاد کنید زیرا دیگر نگران منابع نظیر رم و … که در هاست مشکل ساز است، نیستید. پس براحتی می توانید انواع افزونه و قالب هارا روی لوکال هاست تست نمایید.

آخرین مورد از مزایای لوکال هاست، کنترل پنل مدیریت آن است. دیگر شما اسیر جابجایی های دایرکت ادمین و سی پنل نیستید و به سادگی می توانید فایل ها را فقط از طریق پوشه ها جابجا و حذف کنید.

معایب لوکال هاست نسبت به هاست چیست ؟

عمده ترین عیب که طراحان سایت را نسبت به لوکال هاست آزرده خاطر می کند، بحث نیاز برخی از افزونه ها و قالب ها به api جهت فعالسازی و کار کردن صحیح است. از آنجا که لوکال هاست فقط روی سیستم شما کار میکند، در نتیجه امکان استفاده از افزونه ها و قالب هایی که نیاز به لایسنس دارند و یا جهت کار کردن صحیح از اینترنت استفاده میکنند را ندارید.

عیب بعدی آن نیز مربوط به اشغال پورت ها می شود. پورت لوکال هاست عموما روی 8080 تنظیم است که در صورت نصب بودن نرم افزار اسکایپ، ویژوال استودیو و…، این پورت اشغال می شود که می بایست جهت حل آن اقدام به تغییر پورت یکی از این نرم افزارها کنید.

برای طراحی سایت از کدام استفاده کنیم ؟

همانطور که اشاره شد، لوکال هاست نسبت هاست یکسری مزایا و معایبی دارد. شاید عیب آن که مربوط به کار کردن برخی از افزونه ها و قالب ها بود شما را دو دل کرده باشد که از لوکال هاست استفاده کنید یا خیر.

لازم به ذکر است این افزونه ها و قالب ها در حال حاضر کم هستند و در اکثر سایت ها استفاده نمی شوند. پس در مرحله اول بهتر است سایت خود را روی لوکال هاست طراحی کنید و در صورت مواجه شدن با مشکل، آن را به هاست منتقل کنید. البته این نکته را حتما در نظر داشته باشید که صفحه اول سایت را تا زمانی که تکمیل نشده به وسیله افزونه های “حالت تعمیر” وردپرس ببندید تا کاربران متوجه آن نشوند.

چگونه سایت را از لوکال هاست به هاست منتقل کنیم ؟

برای انتقال این فایل ها بهتر است از افزونه duplicator استفاده نمایید. کار با این افزونه بسیار آسان است و نیاز به آموزش ندارد. شما با نصب این افزونه روی لوکال هاست می توانید از کلیه اطلاعات و دیتابیس سایت خود کپی گرفته و سپس روی هاست اصلی خود نصب کنید.

امیدوارم این آموزش برای شما عزیزان مفید بوده باشد، تا آموزش های بعدی خدانگهدار.

پیشنهاد میکنیم این مقالات را هم بخوانید
نظرات و دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شما اینجایید: